Rainbow Lodge Retraite

We hebben allemaal behoefte aan  momenten van bezinning, om ons even terug te trekken uit de hectiek van onze dagelijkse werkzaamheden. Je kunt gaan fietsen, wandelen, sporten of mediteren om je hoofd weer leeg te maken. Soms is dit echter niet genoeg en heb je behoefte aan een grondige bezinning.

Deze mogelijkheid is er bij Hearis door het doen van een oude individuele retraite in een klein bosje tussen de weilanden in alle rust, stilte en privacy. Indien nodig kan de retraite ook voor een kleine groep van maximaal vier personen en voor meerdere dagen worden gedaan. Deze retraite draagt de naam Rainbow Lodge en is erop gericht om je innerlijke harmonie en kracht te herstellen, waardoor je een gelukkiger en gebalanceerd mens wordt. De retraite zal je helpen om de relaties tussen jezelf en je omgeving beter te begrijpen, waardoor je heldere keuzes kan maken.  

Omdat deze retraite zeer intensief en persoonlijk is, zal de exacte invulling altijd maatwerk zijn en worden afgestemd op wat jij nodig hebt. De voorbereiding voor de retraite kan eventueel ook via skype of facetime.

Redenen om de Rainbow Lodge Retraite te doen

Het herinneren van je oorspronkelijke vonk van inspiratie, de reden waarom je ooit iets bent begonnen.

Meer inzicht krijgen in wie je bent en wat jou echt beweegt.

Het krijgen van een duidelijk beeld van wat je met je toekomst wilt. Je staat op een kruispunt in je leven, misschien heb je een groot verlies geleden of raak je leeg (bijvoorbeeld een burn-out) en krijg je minder voldoening uit wat je doet. Je wilt iets nieuws, iets anders maar wat? Ongeacht wat dit kruispunt precies is, de Rainbow Lodge Retraite is de uitgelezen plek om terug te kijken op wat er is geweest, los te laten wat zijn tijd heeft gehad en de nieuwe fase in je leven vol te kunnen aangaan.

Ik wil graag meer informatie over de Rainbow Lodge Retraite